Официално откриха Държавното първенство по кикбокс и татами за Купа Бултрас

...
Официално откриха Държавното първенство по кикбокс и татами за Купа Бултрас
Коментари Харесай

Откриха Държавното първенство по кикбокс в Пловдив! Трима пловдивчани вече с победи

Официално откриха Държавното състезание по кикбокс и татами за Купа Бултрас в Пловдив, което се организира в зала " Сила ". Организатор на шампионата е Bultras Fight Club. 
Прочетете още
На церемонията присъстваха президентът на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай - Галин Димов, който приветстват всички състезатели и им пожела триумф.

На церемонията бяха наградени всички 69 медалисти от Световното състезание за кадети в Йезоло (Италия). Страната ни зае историческото първо място в комплексното класиране по медали със извоювани 28 трофеи, 22 сребърни и 19 бронзови медала, задминавайки сили като Унгария, Ирландия, Англия и Италия.

До момента трима от състезателите на Bultras Fight Club записаха победи - Симон Станчев, Теодор Шиндов и Петър Додов.

Заявки от 700 състезатели от 45 клуба има за шампионата. 

Първенството за втора поредна година се организира в Пловдив и още веднъж се провежда от Bultras Fight Club поради, който кикбоксът се завърна в Пловдив след сериозна пауза. Държавното състезание за Купа Бултрас към този момент е годишен шампионат, който е част от календара на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. 

През тази година Bultras Fight Club провежда още турнирът Plovdiv Open 2022, зрелищната интернационална церемония вечер Pro Fight 19 в зала " Колодрума ". 

Днес мачовете не престават през целия ден, а финалите са на следващия ден. 

Вчера се организира и семинар за рефери, които имаха опцията да покачат своите степени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР